Välkommen till ett unikt live onlineprogram med tid, inspiration och sammanhang för din personliga utveckling – ett helt år av växt!

2022: A Year to Grow!

 

 

 

Ja, anmäl mig!

2022: A Year to Grow!

– Gör det bästa av 2022: gör det till ett år av växt och utveckling!

 Ge dig själv det du behöver för att kunna möta vardagen med medvetenhet och kärleksfull närvaro!

– Upplev glädjen, stödet och tryggheten i att växa tillsammans med andra människor!

Se till att det händer: Här får du vägledning, inspiration och utrymme för din egen utveckling kontinuerligt genom hela året så att de förändringar som är rätt för dig kommer till stånd!

Välkommen till ett unikt live onlineprogram med tid, inspiration och sammanhang för din personliga utveckling – ett helt år av växt!

2021: A Year to Grow!

Ja tack, anmäl mig!

Såhär säger deltagare från 2021:

"Det känns som att jag fått en skattkista av visdom av Candra! Så mycket klokskap som hon delat med sig av på ett väldigt konkret och jordnära sätt under detta år! 

Jag känner mig lugnare, mer harmonisk och mycket gladare nu än hur jag var innan. Jag kan vara med mig själv på ett helt annat sätt än tidigare utan att bli rastlös. Den stora sorg, saknad och tomhet jag kände är nästan helt borta nu. Jag känner mig tacksam till livet och kan stanna upp och ta tillvara på små vardagliga glädjeämnen på ett annat sätt än tidigare. Jag kan varmt rekommendera A year to grow!"

Sara

"Jag gillade det långsiktiga perspektivet – att få ett helt år på mig att mogna och växa! Om jag t.ex. är på en helgkurs så hinner mycket sjunka undan i vardagsbruset är snart glömt. Med A Year to Grow fick jag tid! Små frön hela tiden som jag fick fundera över, ibland ensam, ibland med någon annan. Oftast satt jag söndag förmiddag och tog fram den omsorgsfullt skrivna pdf:en och/eller lyssnade en gång till på inspelningen från gruppmötet. Så bra att den finns tillgänglig på en plattform!

Jag kan varmt rekommendera Candras kurs om man vill upptäcka nya infallsvinklar till växt, vidga sitt hjärterum, ta steg mot efterlängtade mål i livet och få hjälp att möta de kanske omedvetna saker som kan stå i vägen."

Katja

 

"Jag är så tacksam – hela upplägget och budskapet i kursen gör att jag känner mig bekväm och välkommen. Det är lätt att dela erfarenheter och jag känner trygghet.

För mig har deltagandet gjort stor skillnad: Jag har börjat älska mig själv. Jag har lättare att lyssna och att se lösningar ur olika perspektiv. Jag känner att jag är på rätt väg och att jag har otroligt mycket kärlek att ge, det ger mig härlig energi.

Tack Candra och tack hela gruppen! Vi har gjort detta möjligt!"

Sten

A Year to Grow startar i januari 2022! Från februari sluts gruppen för resan genom året. Välkommen att vara med!

 
 

Välkommen till ett unikt onlineprogram som är till största delen live-online baserat!

 

 • Få direkt tillgång till Candra och gästlärarna under gruppmötena!

 • Ställ dina frågor personligen och lär också av andras!

 • Bli en del av en community av medresenärer! Möts i personliga utforskanden och samtal varje månad.

 • Få stöd att fördjupa din inre förankring och kontakt så att du kan ta dig i den riktning du verkligen vill!

 • Få tillgång till allt material i en exklusiv portal: totalt 24 videos från gruppmötena, 22 + 9 guidade meditationer, 12 kapitel till din årsbok och bonusgåvor!

 

Anmäl dig nu och säkra din plats!

Ja tack, anmäl mig!

 

"Candra står alltid upp för hjärtats väg och väjer inte för något. Det är en inspiration och ger världen mer av den kärlek som vi så väl behöver!"

Anna 

 

"Candra är grundad, medkännande, stabil och trygg. Jag blev så inspirerad av hennes ledarskap och förmåga att stå stabil i sin kraft och styrka. Bara ren, mjuk, vänlig kärlek och stöd."

Sara

 

"Candra kan helt enkelt konsten att guida dig till ditt hjärta så du kan leva i närvaro, glädje och samklang med ditt innersta. Jag  kan rekommendera hennes vägledning och arbete å det varmaste!"

Maria Paz

Din guide genom året

Candra Karlholm har utforskat och praktiserat metoder för självkännedom och medveten närvaro i mer än 20 år. Hon har bland annat utbildning i systematiskt konstellationsarbete, är seminariehandledare utbildad av Family-lab, mindfulnessinstruktör, vedic artlärare och kvinnogruppsledare. Under större delen av sitt yrkesliv har hon dessutom arrangerat utbildningar med världsledande lärare inom personlig utveckling som Eckhart Tolle och Byron Katie.

I det här programmet har hon samlat några av sina egna absoluta favoritlärare, övningar och praktiska tips – och skapat en struktur som hjälper dig att tillsammans med andra stanna upp, utforska och fördjupa din inre förankring kontinuerligt under ett helt år. 

Meditation kan bli något som inte bara händer då och då på en kudde, utan något som alltmer genomsyrar våra liv!

Möt tre framstående gästlärare, live online i A Year to Grow:

ShantiMayi

Vår: ShantiMayi

Under våren gästas A Year to Grow av ShantiMayi, som sedan 1994 vägleder sökare från hela världen genom bl.a. satsang, retreater och meditation. 

Sommar: Svagito Liebermeister

Psykoterapeut, andlig lärare, författare och kursledare som undervisar i 15 länder. Svagitos specialområde är där det personliga och det andliga möts.

Höst: Bob Hansson

En av våra mest folkkära poeter, författare och föreläsare, känd från bl.a. P1:s Allvarligt talat och Tankar för dagen. Bob har en unik förmåga att väcka skratt och eftertanke.

Allt detta får du i onlineprogrammet A Year to Grow:

 

LIVE online gruppmöten

Totalt ingår 24 gruppmöten, två per månad januari - december, LIVE online med Candra, tisdagar kl. 19.00 - 20.30. Och tillgång till replay när du vill i den privata plattformen!

Möt tre framstående gästlärare

ShantiMayi, Svagito och Bob Hansson kommer alla, i varsin årstid, att vara med och bidra i A Year to Grow. De håller i ett gruppmöte var, presenterar ett tema och svarar på deltagarnas frågor.

 

Din egen årsbok

Varje månad får du övningar, tips och frågor att fortsätta utforska. Skriv ut filerna, fyll i dina svar och du skapar din egen personliga årsbok genom året!

En inre upptäcktsfärd genom fyra årstider

Candra guidar dig i utforskandet av 24 teman relaterade till inre växt. Medveten närvaro och självledarskap ingår alltid som en röd tråd genom hela året. 

Utforskande samtal

Samtal i liten grupp ingår i gruppmötena. Mellan gruppmötena får du också, vid ett tillfälle varje månad, ha ett utforskande samtal på tu man hand med en tilldelad partner från gruppen.

Inspelade meditationer

Candras uppskattade meditationer "Nio attityder i mindfulness" ingår! Praktisera när du vill: acceptans, icke-strävan, icke-dömande, tålamod, tillit, generositet, nyfikenhet, tacksamhet och släppa taget.

BONUS:

 

 • Medlemskap i den privata Facebookgruppen

  för deltagare i A Year to Grow, som modereras av Candra. Här kan du interagera med andra deltagare och få ännu mer inspiration och utbyte!
 • Unika meditationer:

  Vägledd meditation ingår vid varje gruppmöte som en del av det inre utforskandet. De här helt unika inspelningarna kommer du att få tillgång till som nedladdningsbara ljudfiler att behålla!
 • Överraskningar!

   Eftersom kursen skapas LIVE online och inte huvudsakligen består av förinspelat material har Candra stor möjlighet att anpassa innehållet till gruppens behov och önskningar. Hon kommer att bjuda på trevliga överraskningar som live musik med härliga artister, visdomsintervjuer med spännande människor, bok- och poddtips och mycket annat!

Välj hur du vill betala:

Årsprogrammet A Year to Grow

Du får tillgång till hela årsprogrammet för en engångsbetalning på 8750 kr. 

Ja tack! Jag passar på nu!

Årsprogrammet A Year to Grow med månadsbetalning

Du kan välja att dela upp din betalning på 11 x 835 kr.

Ja tack! Jag passar på nu!

Är det något du undrar över för att kunna bestämma dig?

Skicka ett mejl till Candra så återkommer hon till dig!

Skriv till följande adress men utan mellanslag: [email protected] candrakarlholm.com

Vänta inte, gör det nu!

Årsprogrammet startar snart och vi vill ha alla som hör hemma i det med oss på resan!

 

Mer om Candras arbete hittar du på candrakarlholm.com